top of page

Wat zeggen anderen over mij?

Angela
Adviseur P&O en Rechtspositie

wat zegt zij over mij?

Gertine is een integere en resultaatgerichte coach. Down to earth met scherpe observaties. Ze is zowel inzetbaar voor individuele coaching als voor team coaching.

(Angela, adviseur P&O en rechtspositie)

Anneke
Medewerkster Personeels- en Werkzoekenden administratie

Wat zegt zij over mij?

Gertine is voor mij een Topper!! Ze is zeer deskundig, betrokken, gedreven en ze bleef positief kritisch. Ik heb enorm veel geleerd, ben echt vooruit gekomen.

(Anneke, medewerkster personeelsadministratie)

Monique
Senior Werkcoach

Wat zegt zij over mij?

Dankzij Gertine heb ik door af te pellen mijn hulpvraag helder gekregen. Door haar begeleiding & feedback heb ik praktisch toepasbare handvatten gekregen.

(Monique, senior werkcoach)

Joris
Consciousness Business Entrepeneur

Wat zegt hij over mij?

I perceive Gertine as a open, clear and high impact or executive coach with a talent for flow and 'holding space' so her clients can reflect, have insights and move powerfully forwards.

(Joris, Consciousness Business Entrepeneur)

Margo
Senior Onderwijskundig adviseur

Wat zegt zij over mij?

Gertine hielp mij uit te zoeken waar nu echt mijn vraagstukken lagen en hoe ik effectiever kon handelen. Met zachtmoedigheid, methodisch en met humor.

(Margo, Senior Adviseur)

Fleur
Psychologe en Coach

Wat zegt zij over mij?

Gertine is een enthousiaste en betrokken coach die je met haar positieve energie aanzet om het beste uit jezelf te halen en je doelen te behalen.

(Fleur, psychologe, coach)

Patricia
Medewerkster Gemeentelijke Organisatie

Wat zegt zij over mij?

In het coachtraject van Gertine heb ik veel inzichten gekregen over mijzelf: ik zorg nu veel beter voor mijzelf, accepteer dat ik af en toe ondersteuning nodig heb en ben beter in het aangeven en bewaken van mijn grenzen met respect voor de ander.

Sixta
Medewerkster Gemeentelijke Organisatie

Wat zegt zij over mij?

"Gertine heeft een kritisch doch respectvolle aanpak waardoor je je makkelijk openstelt’ en uit je “comfort zone” durft te komen.
Genoemde aanpak daagt je uit om anders naar jezelf en de ander te kijken. Het laat je inzien dat door een waarde neutraal respectvolle benadering je makkelijk in contact komt en blijft met je gesprekspartner. Je krijgt aansluiting met je gesprekspartner (collega/team of klant) en dit maakt het werk eenvoudiger, vruchtbaarder en prettiger." (Sixta, Medewerkster Gemeentelijke Organisatie)

Caro
Medewerkster Gemeentelijke Organisatie
Cluster DIV

Wat zegt zij over mij?

Mijn coachtraject met Gertine heb ik als positief ervaren. Ik heb Gertine leren kennen als zeer integer en begripvol. Zij had op mij een rustgevende uitwerking, waardoor ik mij erg bij haar op mijn gemak voelde. Mede door deze factoren en haar ruime ervaring als coach hebben ervoor gezorgd dat ik mijn gestelde doel heb bereikt.

bottom of page